Boek Tussen Baan en Dreef overhandigd

Boek Tussen Baan en Dreef overhandigd 5 juni 2004.  Vrijdagavond is onder belangstelling van genodigden en pers het boek 'Tussen Baan en Dreef' overhandigd aan de Biddinghuizer wethouder Westmaas van de gemeente Dronten.

Het openingswoord was voor Wim Kapteijn van het Comité 40 jaar Biddinghuizen en de redactiecommissie van het boek. Hij introduceerde in lovende bewoordingen de redacteur van het boek Kees Hendrikse, die in samenwerking met Rein en Cor Remmers het boek heeft gemaakt tot wat het nu is.

Vogelvlucht
Hendrikse nam in een haast poëtische toespraak de aanwezigen in vogelvlucht mee door het boek. Het verhaal vertelde vooral ook hoe gekomen is tot de titel 'Tussen Baan en Dreef'. Aansluitend werd het eerste exemplaar overhandigd aan wethouder Westmaas.


Hendrikse overhandigt het eerste exemplaar aan Westmaas

Deze voegde in een Biddinghuizer toespraak nog toe aan het boek dat Biddinghuizen een bijzonder dorp is, "waar we trots op mogen zijn". Vervolgens overhandigde hij op zijn beurt een exemplaar van het boek aan de sponsors van het boek.

Boek gekocht
Na afloop van de lovende woorden, werd voor de aanwezigen geregeld dat zij toch al een boek konden kopen. Het resultaat ven het boek mag er absoluut zijn. Een schitterend kleurenboekwerk van 120 pagina's is in dat opzicht een must voor iedere Biddinghuizer om in de kast te hebben. Vanaf morgen is het voor €12,50 te koop in Het Koetshuis.Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat