Spektakel met Circle of Music

3 juni 2004.  Op dinsdag 8 juni zal Zangtheater Circle of Music meewerken aan het 40 jarig bestaan van Biddinghuizen.

Het zangtheater bestaat dit jaar vijf jaar en voor dit jubileum heeft Zangtheater Circle of Music een speciaal en avondvullend programma opgezet.

Journey into Freedom
Aan de hand van een verteller wordt het publiek meegenomen op een Journey into Freedom. "We beginnen de reis bij het ontevreden zeuren over ons leven en eindigen bij het in vrijheid genieten van de mooie dingen in het leven." De drie wijzen in het verhaal wijzen u de weg naar de vrijheid op een meelevende, nuchtere en duidelijke manier.

Tempo
Zangtheater Circle of Music presenteert deze reis op geheel eigen wijze. Nummers, stijlen, sferen en werelden wisselen elkaar af in snel en onopvallend tempo. Natuurlijk is het zingen van de nummers het belangrijkste. Het acteren, het decor, de subtiele veranderingen in kleding en het licht zorgen er voor dat het publiek werkelijk mee gaat op reis.

In Journey of Freedom worden nummers gebruikt uit onder andere West Side Story, Sound of Music, Fiddler on the Roof, Sunset Boulevard, Blues Brothers, Lion King, Sister Act en Cats.

Kop op tijd
Wie dit ware spektakel ook wil meemaken zal op tijd moeten zijn want vol is vol. U mag dit werkelijk niet missen, dit is werkelijk te uniek om niet gezien te hebben. De avond start om 20.00 uur dinsdagavond in de feesttent.

Circle of Music
Zangtheater Circle of Music doet natuurlijk niet alleen maar deze voorstelling. Ook treedt zij op in bejaardenhuizen en zorginstellingen en bedrijfsfeesten. Zij kunnen een voorstelling op maat leveren.

Voor meer informatie e.d. kunt u ook terecht op de website van Zangtheater Cirlce of Music www.circleofmusic.nl.

Comité 40 jaar Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat