Programma feestweek rond

22 mei 2004.  Het programma van de feestweek die wordt gehouden van 5 t/m 13 juni 2004 is rond! Dat meldt het Comité 40 jaar Biddinghuizen. Het programma is uitgebreid en veelzijdig.

Bovendien is er iedere dag wel iets te doen in of rond het centrum van Biddinghuizen. Op muzikaal gebied zijn er vooral uitschieters op 5, 11 en 12 juni. Na het muziekfestival op 5 juni (waaraan alle Biddinghuizer koren mee zullen werken), treedt de lokale band Zeldzaam op.

Liever Live op 12 juni
Op 11 juni komt radio 538, waarvan zojuist bekend is geworden dat Rick van Velthuysen en Martijn Kolkman het publiek zullen vermaken. De finale van de week is op zaterdag 12 juni. Dan zal de Noord-Hollandse band ‘Liever Live’ een optreden geven in de feesttent. De band is absoluut voor elk wat wils en is qua muziek geschikt voor alle leeftijden.

Programmaboek
Aangezien het programma te veelzijdig is om in zijn geheel te kunnen beschrijven, heeft het Comité een programmaboek uitgegeven, welke in het weekend van 22 mei bij u door de bus is gevallen. Hierin staat overzichtelijk per dag opgenomen welke activiteiten er te wachten staan.

Mocht u (na dat weekend) geen exemplaar hebben ontvangen, dan kunt er één ophalen bij Het Koetshuis of De Lapjeskat. Naast het boek zelf, is het volledige programma ook na te lezen op de speciale website via http://40jaar.biddinghuizen.org.

Comité 40 jaar Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat