Dorpslunch op 6 juni

22 mei 2004.  Op zondag 6 juni aanstaande, op de tweede dag van de feestweek die op 5 juni begint, wordt in de feesttent op De Dreef een lunch georganiseerd voor alle inwoners van Biddinghuizen.

Tijdens de week is er voor elk wat wils en worden vele kanten van de samenleving belicht. Bij deze lunch staat vooral het dorpsgevoel voorop. 40 jaar hebben we hier, als inwoners van Biddinghuizen, met elkaar een samenleving opgebouwd waar we best trots op mogen zijn.

De ups en downs, onze rijke historie en het bijpraten met (oude) buurt- en dorpsgenoten: dat kan allemaal tijdens de lunch die onder andere mogelijk wordt gemaakt door NLTO en bakkerij Tietema.

Inschrijven
Meedoen met deze lunch, die bestaat uit brood, zuivel en fruit, is natuurlijk een ‘must’ voor de echte Biddinghuizer. Wij vragen u wel om in te schrijven hiervoor en een kleine bijdrage van 1,50. De lunch wordt gehouden van 11.00 tot 13.00 uur.

Inschrijven kan door bijgevoegde bon in te vullen en deze (met betaling en voor 1 juni) in te leveren bij Het Koetshuis of De Lapjeskat.

Klik hier voor de printbare bon

Comité 40 jaar Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat