Radio 538 tijdens 40-jarige feestweek

16 april 2004.  Het duurt nog anderhalve maand, maar nu al kan het Comité 40 jaar Biddinghuizen een primeur onthullen. Op vrijdag 11 juni komt de Radio 538 Drive Inn Show naar Biddinghuizen. Hiermee onthult het comité de eerste feestavond die tijdens de week zal plaatsvinden.

De meest gewilde drive inn show van Nederland zal tijdens de avond in de feesttent op het evenemententerrein aan De Dreef een avondvullend programma verzorgen. Zoals altijd bij 538, zal een van de radio bekende DJ de avond presenteren. 538 luidt hiermee het afsluitende weekeinde van de feestweek op grootse wijze in. Maar er is meer.

Avondvierdaagse
Op dinsdag 8 juni gaat de jaarlijkse avondvierdaagse van start. Ook dit jaar zullen hier weer veel mensen aan deelnemen. Na de eerste afstand op dinsdag, start op woensdagmiddag de kermis, welke tot en met zaterdag gehouden wordt. De avondvierdaagse eindigt zoals ieder jaar op de vrijdag en ook dit jaar zal dat zowel in het dorp, als op de kermis goed zichtbaar zijn. Aansluitend op de ondertussen traditionele intocht van de vierdaagse-lopers, zal 538 in de feesttent de avond starten en tot een grandioos einde brengen.

Verenigingen
Een veertigjarig bestaan wordt niet alleen door bezoekers en organisatie gevierd. Het dorp is vooral ook groot geworden door de verenigingen die het rijk is en de bron van inspiratie die deze bieden voor leden en bestuur. Halverwege de week kunnen deze verenigingen zich presenteren tijdens de verenigingenmarkt in de feesttent. Aanmelden hiervoor kan bij Suzan Stalman, Waterkant 57, Biddinghuizen, of kijk voor meer informatie in Biddinghuizen Actueel.

Biddinghuizen straat voor straat versierd
Behalve een feestweek, een 8 dagen durende historische tentoonstelling in Het Koetshuis en een die week te verschijnen en nu al te bestellen boekwerk, kunnen de inwoners van Biddinghuizen zelf natuurlijk ook bijdragen aan de festiviteiten. Het comité daagt de inwoners uit om hun straat zo mooi mogelijk te versieren. Een handige tip hierbij uit het verleden, is een thema te kiezen voor de straat en hier werk van te maken. Saamhorigheid en samenwerking tussen straatbewoners zijn hierbij natuurlijk essentieel.

Comité 40 jaar Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat