Biddinghuizen 40 jaar bewoond!

Biddinghuizen 40 jaar bewoond! 11 oktober 2003.  Gisteren, vrijdag 10 oktober 2003, werd gevierd dat Biddinghuizen 40 jaar bewoond is.

In Het Koetshuis werd Mevrouw Heijmink, de eerste bewoner van het dorp, in de bloemen gezet tijdens een gezellige middag.

De Voor
Op 10 oktober 1963 betrok de familie Heijmink het huis op De Voor 6. Het uitzicht van het hoekhuis toen is niet te vergelijken met het uitzicht zoals dit nu is. Nu kan met een beetje moeite een blik worden geworpen op de nieuwste wijk van het dorp, terwijl toen bouwactiviteiten voor de Kopakker en omliggende straten het zicht bepaalden.

Oude auto
In stijl werd Hijmink opgehaald met een klassiek ogende auto om via haar oude woning aan De Voor, waar ze werd geïnterviewd door Omroep Flevoland, naar Het Koetshuis te gaan.Hier ontving zij bloemen en waren er ook nog eens vele andere bewoners van het eerste uur aanwezig om met elkaar bij te praten en soms terug te blikken op de begindagen van het dorp.

Ballonnen
Behalve historie was er ook toekomst bij Het Koetshuis. Voor de kinderen van Biddinghuizen was er een door Bol gesponsorde ballonnenwedstrijd. De vrolijke gele ballonnen werden opgelaten vanaf het grasveld achter de Rabobank. De ballon die het verst komt, levert een prijs op voor het kind die deze heeft opgelaten.In de knip
Zo werd er toch in stijl stilgestaan bij het 40-jarig jubileum van het dorp. In juni 2004 zullen de 'echte' festiviteiten plaatsvinden. Voor dan zitten er nu al tal van activiteiten in de knip.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat