Biddinghuizen bedankt

Biddinghuizen bedankt 15 juni 2004.  Met de interreligieuze bijeenkomst van afgelopen zondag is een einde gekomen aan een succesvolle viering van het 40-jarig bestaan van Biddinghuizen.

De bijeenkomst, waaraan Protestanten, Islamieten, Hindoes en Katholieken hun medewerking verleenden, trok ruim 400 bezoekers. Dit was niet helemaal vreemd, omdat het een bijzondere viering betrof. Nog niet eerder werkten deze geloofsgemeenschappen samen in een bijeenkomst.

Succesvolle week
Na de openingsdag van de week op 5 juni kon de week al bijna niet meer kapot. De opening moest nog vanwege het slechte weer werden afgelast, maar het dagprogramma werd al goed bezocht. De autocross (1200 bezoekers), de kunstmarkt en de zevenkamp van BAS Omni hadden veel bekijks. 's Avonds kwamen zo'n 750 mensen naar het muziekfestival en (naar schatting) even zoveel bij het optreden van Zeldzaam.

Belangstelling
Ook in de rest van de week was de belangstelling groter dan verwacht. Er gaan dan ook geluiden op om de feestweek jaarlijks groter van opzet te maken - hierover zullen binnenkort al de eerste besprekingen worden gevoerd.

Bedankt
Het Comité 40 jaar Biddinghuizen wil via deze weg alle betrokkenen, vrijwilligers, sponsors en natuurlijk de inwoners van Biddinghuizen bedanken voor hun inzet.

Comité 40 jaar Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat