Prijzen tijdens bedrijvenmarkt

Prijzen tijdens bedrijvenmarkt 14 juni 2004.  Tijdens de goed bezochte bedrijvenmarkt, op zaterdagmiddag gehouden in de feesttent op het evenemententerrein, lieten veel Biddinghuizenaren zich van hun sterkste kant zien op de stand van de Factorij.

Hoofdprijzen gingen naar Dick van Tilburg en Damion Penning Nieuwland.

In de gewichtsklasse 40 kilo tilden voornamelijk jongens, maar toch ook een enkel meisje, twee frontgewichten van 20 kg. De tweeling Tim en Niek Breg voerden lange tijd de lijst aan met een score van respectievelijk ruim 3 en ruim 4 minuten, maar zagen uiteindelijk de eerste prijs, een grote taart, gaan naar de 15 jarige Damion Penning Nieuwland, die de 20 Kg. gewichten 4 minuten en 16 seconden hoog hield.Bij de mannen moesten twee frontgewichten van maar liefst 40 kilo gelift worden. Erik Jan Rampen werd derde in een tijd van ruim twee minuten. Richard van Woerkom werd met ruim twee en halve minuut tweede en moest in Dick van Tilburg zijn meerdere erkennen. Maar liefst 3 minuten en ruim 7 seconden hield Van Tilburg 80 kilo omhoog. Ook hij ontving uit handen van Arjan van Turnhout van de Factorij een grote taart.

Tijdens de bedrijvenbeurs kon men bij de stand van Schaap raden hoeveel krieltjes er in de grote zakaardappelen zaten.Het juiste antwoordt was 1317 stuks.
Er zijn 2 winnaressen uit de bus gekomen namelijk Mevr. A. Boer Jansen van de Cultuursingel 45. en Mevr. R. Buiten Lucernehof 46 beide uit Biddinghuizen met het aantal 1315 stuks.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat